Å kjøpe som en god seng og billig å velge det

Spesielt ta hensyn til barer seng – det vil si netto under madrassen rammen. Gitter seng er laget av tre eller metall. Kjøp bedre seng med trebjelker. Den er laget av naturlige materialer plate tillate kroppen som den mest komfortable posisjonen til å slappe av og ta varsel.

Hvis du har problemer med ryggen, bør du vurdere en ortopedisk seng. Og hvis de problemer som du ikke har en (enkel) – kjøpe ortopediske dobbeltseng. Sengen for å støtte ryggraden i riktig posisjon, er det fra bøying og kurvet for å unngå unaturlig under oppholdet.

http://www.matraci.happydreams-bg.com/Vivant_59_%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8_55_cp

Kjøpe en seng – det er ansvarlig. Sengen må tas svært ubehagelig, eller bytte, gjør det før du kjøper et lysbilde med en seng full av «comfort-stasjonen.» Glem forlegenhet! Direkte i møbelhallen, hvor du skal sitte, ligge ned, og kan hoppe litt som på sengen. Det er din rett til forbruker! Selv om du er sjenert av natur, bedre enn 20 minutter med «skam» over 20 år med søvnløshet!

Nå til dimensjonene av sengen. Dobbeltseng i bredde kan 1,6, 1,8 m. Eller 2 meter hhv. Standard lengde på en dobbeltseng -. 1, 9 m Hvis din (og) vekst ikke passer i en standard ramme, ikke for lat for dobbeltseng to meter i lengde for å søke. Dobbel lengde grense 2, 18 m. Igjen, ikke passer? I dette tilfellet, for å vise den personlige rekkefølge i en møbelhallen, stole på ..

Vel, dersom formålet med søket – en enkeltseng, er alt enklere. Normal bredde på en enkeltseng er 80-90 cm. For det første, sover på den tiden. Men alt kan skje i livet. Noen ganger enkelte er nødvendigvis en dobbel. 😉 Hvis denne situasjonen forutsigbar så ofte, kan det være verdt å vurdere en semi-variant. Sengen kan være 1,1-1,5 m lange .. det samme som en dobbeltseng.
Sofia Bed

Krav til materialer som en enkelt eller en dobbeltseng, i det hele, det samme som. For møbler som helhet Senger laget av sponplater er billigere, men mindre praktisk, mindre miljøvennlige og mindre holdbare enn seng av fint treverk.

For de grunner som er nevnt ovenfor, er det beste alternativet for soverommet – det er en seng av tre. Men for alle sine dyder naturtre sengen er svært sårbare for støt og riper. Og de elsker å vise sine kamp arr i et stille bebreidelse til eierne! Hvis du er veldig følsom om «presentasjon» seng, trenger du ikke lenger passer sengen av furu. Ikke veldig dyrt, er det trygt for helsen. Dessuten er en slik seng mer motstandsdyktig mot mekanisk stress – selv om soverommet er hyppig besøkt av en munter, aktiv pjokk;).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *