Hvor lenge varer en bil?

Spørsmålet må stilles, spesielt når du kjøper en ny bil. Men, er det fornuftig å snakke om auto varighet, eller snarere bør ikke fokusere på den gjennomsnittlige lengden av ulike komponenter i maskinen?

Ofte etter de første reparasjoner på sine biler, blir bilistene stilt de samme spørsmålene, du bedre endre bil eller gjøre det vare lenger ved å kjøpe auto deler når det blir nødvendig?
http://nspauto.bg/instrumenti/pistoleti-za-boqdisvane/влагоуловител-за-пнематична-система-detail
Faktisk, hvis du lurer på hvordan en bil kan fortsette, må det ta hensyn til dette enkle faktum: til tider bilen kan faktisk gjøre en endelig og total kostnadene for reparasjoner for å forlenge levetiden gjør ikke dette tilgjengelig innsats fra å kjøpe en ny modell.

Lurer på hva som kan vare bil, da, er å spørre hvordan kan fortsette uten en masse reparasjoner og intervensjoner. Svaret på dette spørsmålet er umulig, men fordi det er for mange faktorer involvert: kvaliteten på komponentene kjørestil, kan type bruk som er laget av kjøretøyet og flid støtte radikalt endre livet til en «bil.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *