Rør i trøyen: motejakker og gensere

Den koselige og komfortable trenden høsten 2017 – er et strikket stoff, spesielt – strikkede gensere og fasjonable gensere. Den entusiasme for designer strikkevarer og alle slags produkter fra ham påvirker denne sesongen allerede stritstayl chronicles og mote skudd i høyglanset magasiner.

Nåværende sesong gir oss et bredt utvalg av forskjellige fasjonable jakker – Fall 2017 om mangfold og valgfrihet er generøs. Kvalitet og vakre strikkevarer kan ikke være mye. Dette er et luksuriøst, praktisk og allsidig materiale som kan glede sin eier når som helst på året.

Strikkevarer, store gensere, ulljakker og varm rullekrage – som alle er elementer i høstet av klosettens grunn, og dermed den absolutte nødvendigheten. Komplement til noe helt nytt Alle de vanlige tingene kan være alle strikkede drakter, voluminøse kjoler og lang strikket jakke, som forresten ofte blinker på høst vinterkattene.

http://fashioncolors.eu/dreha/damski-drehi/бежова-дамска-жилетка-с-ажурена-плетк/

Strikkede ting finnes i dagens samlinger av designer merker som Kenzo, Alberta Ferretti, Stella McCartney, Acne Studios, Celine og mange andre kjente merker.

Sett innsatsen din på de klassiske og lyse farger som passer inn i hvilken som helst garderobe og passer til enhver stil. Fasjonable bluser og gensere høsten 2017 vurderes så omfattende og tette produkter med lange ermer. Også relevant er Rollis og kjoler i tett strikket: de er lett tilpasset høstværet og tingene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *